Sisustuskuun kanta-asiakkuus

Kanta-asiakkaana keräät rahanarvoisia pisteitä jokaisesta meillä tekemästä ostoksestasi. Voit käyttää keräämiäisi pisteitä tulevilla ostokerroillasi. Pisteiden määrä määräytyy ostoksistasi maksamasi loppusumman mukaan alennuksia ja mahdollisten käytettyjen pisteiden jälkeen. Voit itse päättää, kuinka paljon kerryttämistäsi pisteistä tahdot ostokerralla käyttää. Näet pistesaldosi aina Omalta sivultasi ja kassalla kun olet kirjautuneena sisään käyttäjätunnuksellasi. Kanta-asiakkuus on aina ilmaista eikä se sido tai velvoita sinua mihinkään.

Saat tekemistäsi ostoksista 2 % ostohyvityksen pisteiden muodossa. Jokainen meillä käyttämäsi sentti vastaa yhtä pistettä ja pisteitä kerryttämällä siirryt automaattisesti ylemmällä kanta-asiakkuustasolle.

Ostaessasi esimerkiksi 10 eurolla saat 1000 pistettä, jotka vastaavat maksaessasi 0,20 euroa.

Tuotearvostelut

Pidämme asiakkaidemme mielipiteitä ja tuotteiden käyttökokemuksia tärkeinä, minkä vuoksi kuulemme mielellämme, mitä mieltä olet kokeilemistasi tuotteista ja kenelle niitä suosittelisit. Voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun on sinun oltava kirjautuneena sisään kanta-asiakastilillesi. Palkkioksi kirjoittamastasi ja sivustollamme julkaistusta tuotearvostelusta saat 500 pistettä. Jotta tuotearvostelu voidaan hyväksyä julkaistavaksi sivulla, on siihen täytettävä seuraavat tiedot:

  • Tuotteen arvosana (1-5)
  • Arvostelun kirjoittajan nimi tai nimimerkki
  • Tuotearvostelun otsikko
  • Arvostelu tuotteesta (50-500 merkkiä)

Asiakkuustasot

Kanta-asiakkuusessa on neljä asiakkuustasoa. Mitä enemmän keräät pisteitä, sitä korkeamalle tasolle pääset ja sitä parempia etuja saat. Voit aina käyttää keräämäsi pisteet haluamiisi tuotteisiin.

Asiakkuustaso määräytyy viimeisten 12 kuukauden aikana tehtyjen ostosten loppusummien yhteenlasketun arvon mukaan. Kun keräät pistetasolle vaadittavan pistemäärän, nouset automaattisesti seuraavalle tasolle. Asiakkuustaso on voimassa kalenterivuoden loppuun asti ja aina seuraavan kalenterivuoden ajan. Jos et tuona aikana tee ostoksia asiakkuustasolla pysymiseen edellytettävää pistemäärää, siirretään sinut automaattisesti alemmalle tasolle. Asiakastasosi voi laskea korkeintaan yhdellä tasolla vuodessa.

Lisäalennus -20% koodilla POISTO20 . Käytä koodi kassalla saadaksesi alennuksen.  Toimitus 8,50 €. Piilota tämä ilmoitus