Kanta-asiakkuuden ehdot

SISUSTUSKUUN KANTA-ASIAKASOHJELMAN SOPIMUSEHDOT

1. Maksuttomaan kanta-asiakasohjelmaan voivat liittyä kaikki vähintään 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt. Kanta-asiakkuus on tarkoitettu yksityishenkilöiden käyttöön kuluttajan ominaisuudessa.

2. Kanta-asiakkaaksi liitytään rekisteröitymällä verkkokaupan asiakkaaksi. Jäsenellä voi olla vain yksi (1) kanta-asiakkuus käytössä.

3. Jäsen on velvollinen antamaan oikeat yhteystietonsa liittymisen yhteydessä sekä pitämään yhteystietonsa ajan tasalla. Viestinnässä käytetään pääasiassa sähköisiä kanavia, joten sähköpostiosoitteen ja matkapuhelinnumeron ajan tasalla pitäminen on tärkeää.

4. Jäsenen henkilötietoja käsitellään Sisustuskuun asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuvassa henkilörekisterissä, jonka rekisteriseloste on Sisustuskuun internetsivuilla. Rekisterissä käsitellään tietoja niistä tuotteista, joiden ostamisen yhteydessä Jäsen on tunnistettu. Rekisteriseloste on erottamaton osa kanta-asiakkuuden sääntöjä. Jäsen hyväksyy henkilötietojensa käsittelyn liittyessään kanta-asiakkaaksi.

5. Viestintä tapahtuu sähköpostin ja valittaessa myös verkkopalvelun välityksellä.  Jäsenyydestä kertyviä tietoja käytetään toimintojen analysointiin sekä jäsenille tarjottavien etujen ja tarjousten kehittämiseksi ja kohdentamiseksi jäsentä kiinnostavaksi. Palvelujen ja viestinnän huolellinen räätälöinti ja kohdentaminen ovat olennainen osa Sisustuskuun kanta-asiakkuutta.

6. Jäsen voi hyödyntää jäsenille myönnettäviä etuja kirjautumalla verkkokauppaan. Kirjautumista ei voi käyttää sellaisen ostotapahtuman yhteydessä, jossa ostajana on yhteisö.

7. Sisustuskuun kanta-asiakasohjelma voi käsittää eri jäsenyystasoja, joista tiedotetaan jäsenille erikseen.

8. Kanta-asiakkuus ja siihen liittyvä asiakaspalvelu tarjotaan suomen kielellä.

9. Sisustuskuulla on oikeus hylätä hakemus omalla harkinnallaan sekä lakkauttaa jäsenyys,  jos jäsen olennaisesti rikkoo sopimusehtoja. Jäsenyys lakkaa Sisustuskuun tekemällä päättymisilmoituksella, joka lähetetään jäsenen antamaan osoitteeseen. Jäsen voi erota kanta-asiakkudesta poistamalla tilinsä tai lähettämällä päättämisilmoituksensa osoitteeseen [email protected]

10. Sisustuskuu varaa oikeuden lakkauttaa kanta-asiakasohjelman kohtuullisessa ajassa lakkauttamisilmoituksesta sekä muuttaa yksipuolisesti kanta-asiakasohjelman sopimusehtoja, ei kuitenkaan olennaisesti jäsenen asemaa heikentävästi. Sopimusehtojen muutosilmoitus lähetetään jäsenille henkilökohtaisesti tai asettamalla päivitetyt sopimusehdot nähtäville Sisustuskuun internet-sivuille yhtä (1) kuukautta ennen muutosten voimaantuloa.

11. Kanta-asiakasohjelman ylläpitäjä ja markkinoija on Sisustuskuu Oy, Kivipelto 4 c 3, 40520 Jyväskylä, [email protected], puhelin: 045 787 54144.

Lisäalennus -20% koodilla POISTO20 . Käytä koodi kassalla saadaksesi alennuksen.  Toimitus 8,50 €. Piilota tämä ilmoitus