Poytakuusi Sementtijalka

Joulukuu kolkuttelee jo ovella, mutta mitkä ovat tämän vuoden parhaat ja upeimmat joulukoristeet? Joko tonttuovi on menneen talven lumia? Entä vieläkö joku tekee pallokransseja?

Joulukuun alku on monessa kodissa aikaa, jolloin koti puetaan jouluun ja joulukoristeet nostetaan esiin. Tekokuusien myötä, myös joulukuusen koristelu on aikaistunut perinteisestä aatonaatosta tai aattoaamusta. Jos vielä mietit, että voiko joulukuusen jo laittaa kotiin, niin vastaus on ehdottomasti ja heti!

Jos iso joulukuusi tuntuu vielä joulukuun alussa liian isolta sisustuselementiltä, niin mitäpä jos kokeilisit pöytäkuusta? Pöytäkuusia löytyy niin tekokuusina kuin aitoina. Aidoista kuusista esimerkiksi huonekuusi voisi olla oikein hyvä valinta ja se kestää kodissa hyvällä hoidolla vuodesta toiseen. Hyvä vaihtoehto on myös pieni aito metsäkuusi, jonka voi laittaa lasipurkkiin veden kanssa.

Poytakuusi Sementtijalka
Sisustuskuun valikoimasta löydät hieman alle 50 cm korkean pöytäkuusen sementtijalassa. Katso kuusen tarkemmat tiedot tästä linkistä.

Tonttuovet eivät suinkaan ole vanha juttu, mutta nyt ne tehdään itse. Ne voit askarrella pahvista tai jäätelötikuista. Vain mielikuvitus on tässäkin rajana.

Pallokranssejakaan ei kannata kokonaan unohtaa. Pallokranssi on jouluisen sisustuksen yksi näyttävämpiä elementtejä ja se saa olla huoneen keskipisteenä ellei kuusta vielä ole huoneessa. Se on upea joulukoriste, jota kannattaa ylpeydellä pitää esillä.

Punainen Joulupallot
Tämä pallosetti sopii hyvin pallokranssin askarteluun. Setissä on 46 joulupallo! Katso tuote täältä ja samanlaisen setin löydät musta-hopeisena täältä.

Millaiset pallot joulukuuseen?

Kuusen palloissa on tänä vuonna paljon valinnan varaa. Värejä löytyy paljon ja niitä voi rohkeasti yhdistellä. Mille kuulostaisi pinkit ja mustat pallot? Tai täysin valkoiset pallot, joiden seassa on muutama musta joulupallo?

Nauhat ovat kuitenkin vuosivuodelta olleet vähenemään päin joulukuusissa eikä niitä tänäkään vuonna tarvitse laittaa. Joulupallot, valot ja muut joulukuusenkoristeet riittävät.

Musta Joulupallo Joulukuuseen
Musta joulupallo joulukuuseen. Kaunis kuvionti. Löydät nämä pallot täältä.
Musta Joulupallo Tahti
Musta Joulupallo Tähti. Tähtikuviolla koristeltu joulupallo on myös Sisustuskuun valikoimassa ja löydät sen täältä.
Valkoinen Joulupallo Kultaiset Raidat
Valkoinen Joulupallo Kultaiset Raidat. Nämä joulupallot löytyy tämän linkin takaa. 
Lasiset Jouluopallot Joulukuusenkoriste
Lasiset Jouluopallot Joulukuusenkoriste. Nämä ihanat joulupallot löydät täältä.

Valoilla piristystä pimeyteen

Joulukoristeista ihanimmat ovat kuitenkin aina jouluvalot. Vuosi vuodelta myyntiin on tullut enemmän ja enemmän pattereilla toimivia valoja ja valosarjoja. Patterivalot mahdollistavat valojen laittamisen esimerkiksi joulupallon sisään.

Patterilla toimivilla valosarjoilla voit koristella jouluistutukset ja joulukukat kauniisti. Näillä valoilla valaiset esimerkiksi pöytäkuuset. Patterivaloja voi käyttää myös kattaukseen pöytäkoristeena. Mikä olisikaan tunnelmallisempaa kuin jouluaattoaamun hämyssä syödä riisipuuroa ja pöydän keskellä on koristeena valosarja?

Joulupallo Valolla
Joulupallo Valolla. Näitä palloja on kahta kokoa ja niiden pinta on kauniin huurteinen lumitähtineen. Kaikki patterivalot löydät klikkaamalla tästä linkistä.
Pallovalot
Pallovalot patterilla. Kaikki patterivalot löydät klikkaamalla tästä linkistä.
Lamppuvalot
Lamppuvalot patterilla. Kaikki patterivalot löydät klikkaamalla tästä linkistä.
Tahti
Tähtivalosarja patterilla. Kaikki patterivalot löydät klikkaamalla tästä linkistä.
Pallo Sisalla Kuusi Joulukuusi
Joulupallo, jonka sisällä on kuusi valoilla. Kuusen juurella on myös lunta. Kaikki patterivalot löydät klikkaamalla tästä linkistä.

Joulukoristeet ovat jokaisessa kodissa erilaiset ja sen paremmin ei ehkä voisi ollakaan. Koristele kotisi ja kuusesi juuri sellaiseksi kuin itse haluat jouluna. Ne on juuri sinua varten.

Paras joulukoriste kodissa on tyytyväiset ja onnelliset asukkaat.

Ihanaa joulunaikaa!

Toivoo Sisustuskuusta Emma-K.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisäalennus -20% koodilla POISTO20 . Käytä koodi kassalla saadaksesi alennuksen.  Toimitus 8,50 €. Piilota tämä ilmoitus